با حضور جمع کثیری از فرهنگیان و مدیران بوکانی از معلمان نمونه این شهرستان تجلیل به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار صدای بوکان، در این مراسم که روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، فرماندار بوکان با اشاره به جایگاه معلم در دین اسلام گفت: خداوند منان در قران کریم، صفت معلم را به خویش نسبت می دهد که این مهم نشان دهنده جایگاه والای آن نزد خالق کائنات است.

خشایار صنعتی افزود: بعد از خداوند منان شغل معلمی به انبیا تنفیذ شده است و بعد از پیامبران، این مقام به کسانی واگذار شده که توانایی هدایت انسان‌ها را به سوی روشنایی دارند.

او ادامه داد: یکی از آن سه ویژگی اصلی که امروزه روانشناسان بر آن تاکید می‌کنند، شکل گیری شخصیت افراد با استفاده از محیط پیرامونی خود است که در این راستا نقش آموزگار و به دنبال آن خانواده بسیار  مهم و حیاتی می‌باشد.

فرماندار بوکان بیان کرد: در عصر حاضر که فرزندان و آینده سازان کشور مورد حمله گسترده فضای مجازی قرار دارند، نقش معلم به عنوان هدایت گر شخصیتی دانش آموزان بسیار مهم و قابل توجه است.

صنعتی عنوان کرد: مقتضیات امروز جامعه ما ایجاب می نماید که نقش فرزندان در جامعه به صورت ریز و با تحلیل تاثیر پذیری از خانواده ، وراثت و محیط مورد تحلیل قرار گیرد زیرا امروز تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان باید در خانواده ریزبینانه مورد توجه معلمین به عنوان دوست، اولیا مدرسه و مشاوران امین باشد.

وی تصریح کرد: جامعه باید در مسیر تعالی بخشی جایگاه معلم گام بردارد زیرا تأثیر این قشر در تربیت تعلیم و شکل گیری آینده جامعه متعالی و فرزندان بالنده بسیار تاثیر گذار است.

نماینده عالی دولت سیزدهم در بوکان ادامه داد: محیط خانواده نیز باید مورد توجه معلمین قرار گیرد زیرا جامعه امروز هم به خانواده و هم معلمین به عنوان ابعاد شکل گیرنده شخصیت دانش آموزان نیاز دارد و همچنین اولیا منزل باید نقش و جایگاه معلمان را با اهمیت دانسته و فرزندان را نیز در جریان این مهم قرار دهند.

انتهای پیام/م

  • نویسنده : اقبال مرادی